The gift of Ananda

Ta emot gåvan av orsakslös glädje och lycksalighet!

Livesänd 14 maj 2024 kl. 18.00 – 21.00

Ta emot gåvan av gränslös lycka och hela din värld förändras

Med massor av människor som lider av ångest, depression och relationer som bryter samman så behöver vi en övergång till en högre frekvens. Våra kroppar längtar efter hälsofördelarna med denna närande gåva. Att vilja ha lycka och ha ett tänkesätt för att vara lycklig är bra, men i tider av utmattning eller överväldigande faller sinnets sätt sönder eftersom det kräver stor ansträngning.

Det finns en kraft som är större än tankesätt som kan ge dig en enkel och levande glädje. Vi kallar detta inre tillstånd av orsakslös glädje och orsakslös lycka med sitt urgamla Sanskrit namn – Ananda!

Tillståndet Ananda är inte ett tankesätt.
Tillståndet Ananda är ett levande medvetande av lycksalighet.

När man är naturligt lycklig ser vi världen annorlunda. Vi kan njuta av våra relationer och våra kroppar är som bäst. Genom nåden av det Stora Medkännande Ljuset och genom mycket heliga teknologier kan du ta emot gåvan av Ananda!

Lägg märke till ordet ”ta emot”. Att ta emot lyckans gåva betyder inte att du redan behöver vara lycklig eller förstå var lyckan kommer ifrån.

Genom det Stora Medkännande Ljusets välvilliga nåd kan du helt enkelt vandra in i denna heliga och kraftfulla process som förbereder dig för att ta emot Anandas gåva.

Det här är en kurs för uppriktiga människor. Om du är redo att uppleva sann lycka, registrera dig nu.
Detta är inte lycka som begränsas av att det går bra för dig. Detta är lycka genom dina utmaningar. Det här är lycka som hjälper dig att se lösningarna. Detta är lycka som man behöver för att trivas i livet. Det här är lycka världen behöver nu mer än någonsin.

Du är här för att ta emot The Gift of Ananda – Gåvan av Lycka!

En resa online fylld med…

  • Häpnadsväckande transformation
  • Mystiska upplevelser
  • Övervinnande av blockeringar
  • Ta emot gåvan av Ananda
  • Orsakslös Kärlek
  • Orsakslös Glädje

The Gift of Ananda

14 maj 2024
kl. 18.00-21.00
Anmälan senast 12 maj kl. 18.00
Pris: 300 kr

The gift of Ananda

Är en kraftfull 3-timmars online-upplevelse av själv-upptäckt och ett förenande av våra inre och yttre uppfattningar.

Tejasaji Dasa guidar direktsänt från Indien

Vi är alla otroliga skapare. Men generellt sett skapar vi på ett omedvetet plan som ger slumpmässiga eller oönskade resultat. Ofta misslyckas vi med att uppnå vårt hjärtas önskningar på grund av undermedvetna program och präglingar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få uppdateringar om det senaste nyheterna.